SPF arrangerar resa till WPA-kongressen i Lissabon!

Publicerad: 12 January 2019

Av: Michael Ioannou

Dela: Facebook eller Twitter

Bild: © Turismo de Lisboa

Anmälan

Anmälningstiden har nu upphört, och vi tackar för årets intresse. Välkomna att anmäla er igen nästa resa!

 

Information om årets resa: SPF arrangerar resa till WPA-kongressen i Lissabon!

SPF har i år glädjen att ordna en kongressresa till Lissabon där WPA arrangerar sin årliga kongress den 21-24 augusti 2019.
Temat är Psychiatry and Mental Health: global inspirations, locally relevant action. Världsledande ämnesexperter medverkar. Information om kongressen går att läsa här. Det vetenskapliga programmet erbjuder möjlighet till fördjupning och uppdatering av din tidigare kunskap.
SPF arrangerar ett paket som inkluderar kongressdeltagande, uppföljande seminarier, resa, boende och socialt program. Detta är tredje gången föreningen ordnar en kongressresa. Vi erbjuder plats för totalt trettiodeltagare. Avresan arrangeras från Stockholm. Önskemål om övernattning inför avresa eller avresa från Göteborg, Köpenhamn kan anges i anmälan.

 

Kontaktnamn SPF

kanslisten@svenskpsykiatri.se