NASP-föreläsning med Prof. Madhukar Trivedi den 10 september

Publicerad: 06 September 2018

Av: Michael Ioannou

Dela: Facebook eller Twitter

Den 10 september anordnar Nationellt Centrum för Suicidforskning och Prevention (NASP) en föreläsning med Prof. Madhukar Trivedi från University of Texas.
Prof. Trivedi kommer att föreläsa i Wallenbergssalen i Nobel Forum.
Title: Biosignature of treatment selection for depression: Precision Medicine in Psychiatry
 
Objectives: Prof. Trivedi will discuss results from the large NIMH funded EMBARC study, Predictors of Placebo response in depression and discuss treatment selection algorithm based on biomarkers for depression
 
Själva föredraget kommer att äga rum mellan kl. 14:00 – 15:00, med ett föregående mingel (med tilltugg och dryck) från 13:30 i Galleriet. Om man vill anmäla sig till denna föreläsning skicka gärna ett mejl till oss på följande adress beatrice.johansson@ki.se