Information om Självskadechatten och förändrade öppettider

Publicerad: 10 June 2018

Av: Michael Ioannou

Dela: Facebook eller Twitter

Självskadechatten är en stödchatt som riktar sig till personer som är drabbade av självskadebeteende och/eller ätstörningar samt närstående. Chatten har nu varit igång i sex månader och har fått goda resultat. Totalt har 547 samtal om självskadebeteende genomförts, och 187 samtal om ätstörningar. 95% upplever att de blir lyssnade på och tycker att det hjälper att prata med oss.
Från och med nu är Självskadechatten öppen tisdag, torsdag, lördag och söndag klockan 20-22.
Vi har tidigare haft öppet mellan klockan 13-15 på lördagar, men efter en kartläggning har vi identifierat att behovet har varit som störst under kvällar, därav kommer vi från och med nu att ha öppet kvällstid även på lördagar.
Bifogar en uppdaterad affisch i PDF och JPG. Vore tacksam om du vill dela i dina led.
Självskadechatten finns här: http://shedo.se/chatt