”Hur svårt kan det vara?” - en konferens om hälsa, levnadsvanor och förändringsarbetet vid svår psykisk ohälsa

Publicerad: 11 March 2018

Av: Michael Ioannou

Dela: Facebook eller Twitter

”Hur svårt kan det vara?” – en konferens om hälsa, levnadsvanor och förändringsarbetet vid svår psykisk ohälsa

Välkommen till en nationell tredagarskonferens i Göteborg! Några av landets ledandekliniker och forskare på området medverkar 15-16 maj.

Den 25 maj har vi även nöjet att presentera en heldag med Ken Jue (US), den uppskattade föreläsaren och grundarenav programmet InSHAPE®. Ken har mångårig erfarenhet av arbete med levnadsvanor inom svår psykisk ohälsa. Han kommer att föreläsa tillsammans med Sarah I. Pratt (US), psykolog, PhD och professor vid Geisel School of Medicine.

Konferensen riktar sig till läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter verksamma inom specialistpsykiatri eller rättspsykiatri. Målet är att ge fördjupning till kliniker med redan hög kunskapsnivå om förändringsarbete med levnadsvanor vid svår psykisk ohälsa.

Anmälan och program:

Gå till https://regionkalender.vgregion.se Sök på datum -Nationell konferens om hälsa, levnadsvanor och förändringsarbetet vid svår psykisk ohälsa. Här finner du också program och mer info om dagarna. Du kan välja att anmäla dig till hela konferensen men kan även välja enbart 15-16 maj eller 25 maj.

Sista anmälningsdag:

tisdag 10 april 2018. Antal platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Konferensavgiften finansieras av Socialstyrelsen och anordnas av Svenska Psykiatriska Föreningen. Arrangör Eyra Fysio.