STP-konferensen 2018: Psykopatologi och vetenskap - Down the rabbit hole

Publicerad: 21 December 2017

Av: Michael Ioannou

Dela: Facebook eller Twitter

Psykopatologi och vetenskap – Down the rabbit hole

STP-konferensen 2018

Stenungsbaden Yacht Club 24-26 januari

Den pågående debatten om användandet av läkemedel inom psykiatrin har knappast undgått någon av oss som arbetar inom psykiatrin. STP ser ett stort behov av verktyg för kunna navigera i den stundtals hetsiga debatten. Vi är därför mycket stolta över att kunna erbjuda en fördjupande kurs i vetenskapsteori följt av en debatt om SSRI mellan professorerna Peter Gøtzsche och Elias Eriksson.

Att arbeta som psykiater är inte bara att förhålla sig till vetenskapen, det är också ett hantverk och en djupare insikt om de sjukdomstillstånd vi behandlar. Föreläsningar om psykopatologi och workshops under årets konferens kommer ge deltagarna redskap för att uppleva sig säkrare i sin kliniska vardag och ligga till grund för gemensam diskussion och reflektion under konferensdagarna.

2018 års konferens kommer vara i Stenungsbaden utanför Göteborg. Preliminärt schema och mer information finns via länken nedan.

mer info

Välkommen!